SAM SMITH <3

Hey guys! Wat een weekend was dit zeg. Het was een weekend dat vol zat met alleen maar leuke dingen, en dat kon ik goed gebruiken.

Het begin van het weekend was meteen het hoogte punt van dit hele weekend, ik ging namelijk naar mijn grote held: SAM SMITH ❤ ❤ ❤ . Wauw, het concert was zo mooi, leuk, en goed. Je merkte duidelijk dat Sammie er zelf veel plezier in had en er veel waarde aan hechte dat wij daar waren, dat maakte de sfeer heel goed. Samen met twee vriendinnetjes heb ik heerlijk mee staan zingen, dit vond de meneer naast mij alleen ietsjes minder. Ik heb zelfs een traan gelaten bij het liedje Stay With Me, maar dat had zo z’n redenen.

Ik heb trouwens niet echt veel foto’s of filmpjes van het concert. Foto’s maken was moeilijk omdat er een enorme spotlight op ‘the mister him self’ gericht stond waardoor zijn hele gezicht verdween op foto’s. Maar buiten die reden om vind ik het ook een beetje zonde, zijn liedjes kan je nog honderd keer bekijken op YouTube en het concert maak je niet zo vaak tot nooit meer mee, dan kan naar mijn mening daar maar het beste optimaal van genieten. En optimaal genieten, dat heb ik zeker gedaan.

Naar Sam Smith ben ik nog bij het werk van een vriendinnetje gaan borrelen. Ik kende daar helemaal niemand, behalve het vriendinnetje natuurlijk, maar heb juist daardoor een hele leuke avond gehad. Ik vind het altijd zo ontzettend leuk om nieuwe mensen te leren kennen 🙂 .

Op zaterdag had ik aan het eind van de middag de verjaardag van m’n oom en tante, wat zoals altijd heel gezellig was. De rest van de avond heb ik doorgebracht op het Pepernoten en Champagne feest van een vriendinnetje. De dresscode was: ‘dressed up’ of zo iets dergelijks, vandaar het pak, het blousje, en onze jurkjes, dat past natuurlijk ook goed bij champagne.

Het feestje was echt super gezellig, er waren een aantal van de mensen die ik vrijdagavond had ontmoet en nog meer vrienden en vriendinnen van haar waar ik het ook goed mee kon vinden. Uiteindelijk waren we met ongeveer vijftien mensen, dat was weer eens iets anders dan een feest met veertig mensen, een stukje ‘intiemer’.

Vandaag heb ik lekker langzaam aan gedaan en een beetje aan school gewerkt, dat moet immers ook gebeuren. Hoe was jullie weekend, net zo leuk, of nog leuker?

Liefs ❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s