Wie is ‘ik’?

Processed with VSCOcam with g3 preset

Op mijn blog lees je erg vaak ‘ik vind’, ‘ik dacht’, ‘ik deed’, ik, ik, ik. Maar wie is ‘ik’ nou? Dat vind je hier.

Ik ben Kyra, een 18-jarig meisje (ik zou nu zelfs vrouw mogen typen, maar dat vind ik teveel van het goede) die al vanaf dag één van haar leven in Utrecht woont. In 2014 heb ik mijn havo-diploma gehaald, met een cijferlijst waar ik ‘u’ tegen zeg. Na het behalen van dat diploma wilde ik nog verder leren, dus schreef ik mij in voor de studie Facility Management aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Facility Management is een studie waar je leert de ondersteunende processen in een bedrijf zo goed mogelijk te regelen en organiseren. En regelen en organiseren, dat vind ik heel erg leuk. Al een paar jaar lang organiseer ik kampen, filmavonden en etentjes voor de junioren van mijn atletiekvereniging. Ook neem ik vaak het voortouw in de organisatie van andere dingen, dus naar mijn idee zit ik bij deze studie helemaal op mijn plek.

Ik besteed mijn tijd behalve aan het organiseren van activiteiten en aan studeren ook twee keer per week op de atletiekbaan. Niet meer om zelf te trainen, maar om training te geven. Dit doe ik nu twee jaar lang en beleef ik zoveel plezier aan. Behalve training geven verdien ik mijn geld ook met oppassen op de twee liefste jongetjes die er zijn.

Alle tijd die ik overhoud besteed ik aan het lezen, en natuurlijk schrijven, van blogs, het luisteren van alle muziek die los en vast zit, en het swatchen van rode lippenstift. Oh, laat ik het eten van pasta niet vergeten, want daar ben ik echt dol op. Ik kan lekker eten sowieso wel waarderen, net als thee en wijn.

Zo, nu weten jullie een stuk beter wie ik nou ben. Heb je nog een vraag aan mij, over mij? Stel deze dan gerust in de reacties!

Advertenties

4 gedachtes over “Wie is ‘ik’?

  1. Ben het met tessa eens leuk blog en ook leuk dat je Dafne onze atletiek koningin zo bewonderd en respecteert je bent net zoals ik dus een idool van haar dafne schippers jammer van de estafette ik gunde haar die medaille zo enorm zoals ik haar dat ook al zei op haar blog en site ga zo door met je blog mijn complimenten een prettige sportieve gezegende zondag verder

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s