Een nieuw-maar-eigenlijk-oud t-shirt.

PumaRingShirt egypte

Hoi lieve mensen van het goede leven (hoop ik),

Hoe is het met jullie? Ik wilde weer eens wat over mijn leven met jullie delen. Gewoon hoe het met me gaat in het hier en nu én ik wilde wat nieuwe, en ook deels oude, dingen aan jullie showen. Dus vandaar dat ik mijn laptopje heb open geslapen, mijn foto’s heb geüpload en m’n vingers nu over het toetsenbord glijden. En jij dit leest, wat ik zo ontzettend leuk vind.

Maar oké, laten we bij het begin beginnen. Hoe gaat het met mij? Het standaard antwoord zou zijn: goed hoor. Maar ook al zou dat antwoord oprecht passen in deze situatie, ik ligt het toch graag wat meer toe. Het gaat lekker met me! Ik voel me lekker, productief, gelukkig en verliefd. Zeker vandaag! Ik heb eindelijk trainingen geëvalueerd, die al weken op me lagen te wachten en die ik zelf in mijn vakantie had uitgesteld. Maar vandaag was het dan toch echt de dag dat het gebeuren moest en ik kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk voelt het (bijna) af te hebben. Ik had hier ook wel gezond en gemotiveerd tussen willen zetten, maar dat voel ik niet. Bij gezond is het niet het geval dat ik ziek ben, maar ik sport gewoon amper en daar voel ik me (nu) best slecht over. Dus misschien dat ik zo maar eens een lekker rondje ga hardlopen. Met mijn motivatie is het het probleem dat ik de laatste twee weken nul zin heb in alle verplichte dingen, zoals bijvoorbeeld school. Best onhandig, want het duurt nog zeven en een halve week voordat ik vakantie heb. Dus als iemand mijn motivatie terug kan toveren: laat het me weten!

Dat is dus hoe het nu met mij gaat. Maar ik wilde jullie ook graag drie nieuwe dingen laten zien. Nou gezien heb je ze al op bovenstaande foto’s en ik licht ze met liefde toe. Aller eerst een nieuw paar prachtige schoenen: bordeauxrode Suedes. Gehad van niemand minder dan Daves. Ik moet zeggen: helemaal niet verkeerd zo’n vriend. Daarna komen we aan bij mijn prachtige ring, gehad van de liefste ouders ter wereld (zwijmelzwijmel). Voor mijn achttiende verjaardag zou ik een sieraad krijgen en drie maanden later is het cadeau toch echt hier. Ik ben er zo intens blij mee, ik vind hem prachtig. Dan eindigen we bij het nieuwe-maar-eigenlijk-oude ding wat ik wilde laten zien: dit shirt. Al twee weken lang zijn mijn moeder en ik het opruimen en gister groef mijn moeder dit shirt uit een la. Al zeker 20 jaar lag hij in haar kleding kast en ik mij niet herinneren dat ze hem ooit heeft aangehad. Maar in het kader van duurzaamheid (grapje), heeft hij nu een tweede leven gekregen bij mij. Ik vind het printje super leuk en ook is het een model waar ik dol op ben. Wie wat bewaart, die heeft wat. Bedankt moeders!

Dus dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat ik jullie wat vrolijkheid of inspiratie heb mee kunnen geven, of dat ik gewoon fijn tijdverdrijf was, daar neem ik ook genoegen mee.

Bedankt voor het bezoeken van hallototziens! Dikke kus aan jou.

PS: Like je ook de facebook? Ik heb al bijna 100 likes! Wiehoe!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s