Oranje boven!

Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with t1 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Normaal was ik met koningsdag, of konigingendag, altijd op vakantie, maar dit jaar voor het eerst niet! Vandaar dat ik gisteren dansjes stond te doen in het Olymisch Stadion met Kygo ( ❤ ❤ ❤ ) op de achtergrond en het zonnetje op mijn gezicht.

De verjaardag van de koning begon ik met een bezoekje aan Amsterdam op zondagavond. Daar ging ik samen met Daves, de date, naar Kingston Crown. Het was kneiter druk, ik kan het niet anders omschrijven, maar zo leuk. Ik heb nog nooit zoveel ‘hipsters’ bij elkaar gezien, ik heb heerlijk mensen kunnen kijken. Na dat feest zijn we nog eventjes naar de bovenste verdieping van de openbare bibliotheek geklommen waar we een prachtig uitzicht hadden over Amsterdam.

Gisteren, de dag waarop ons Willempie echt jarig was, heb ik doorgebracht op het Kingsday Festival in Amsterdam. Ik ging samen met Yara, die je nog kan kennen van dit artikel, en op het festival zelf waren ook nog een hoop mensen die ik kende, waaronder Daves, Liam en Maria, wat het heel gezellig maakte. Waar anderen liever geen bekenden tegen komen als ze naar feesten gaan, vind ik dat juist super leuk.

Zoals ik al zei heb ik dansjes gedaan op de muziek van mijn grote held Kygo, wat echt genieten was. Maar ook de muziek van feest DJ Ruud, Chocolate Puma, Girls love DJ’s, Klinglande, Robin Schultz en Bakermat heb ik zeer kunnen waarderen. Ja, dit kan ik wel een line-up noemen waar ik gelukkig mee was.

Uiteindelijk kan ik alleen maar zeggen dat ik heel veel liefde heb voor mijn eerste koningsdag sinds jaren. De verbrande nek, de dure drankjes en de pijnlijke voeten: het was het allemaal meer dan waard.

Willy, ik hoop dat jij net zo van je verjaardag hebt genoten als ik heb. Geniet van je 49e levensjaar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s