Blije Teske en een perfecte zondagavond.

Hey liefjes van me!

Ik had er al voor gewaarschuwd en dat was, helaas, geen loze waarschuwing. Jullie hebben het twee dagen zonder mij moeten doen, sorry daarvoor. Maar ik ben weer terug van weggeweest! En omdat ik zo druk ben geweest dit weekend, leek het me wel leuk weer eens een kort weekendverslag voor jullie te schrijven.

Maar weekend begon goed, met een date op vrijdag. De chaos is trouwens helemaal niet uitgebroken, waarvoor ik bang was. Maar de date was zeer geslaagd, echt heel erg leuk. 🙂

Op zaterdag moest ik best vroeg mijn bed uit om mijn lieve atleetjes aan te moedigen tijdens hun cross finale in Amersfoort. Ik ben altijd bang dat het niet goed loopt, dan niet in de zin dat ze niet goed presteren want dat boeit me vrij weinig, maar dat ze heel ontevreden zijn, pijn krijgen, geduwd worden, huilend over de finish komen, dat soort taferelen. Maar gelukkig kreeg ik hele tevreden, gelukkige kinderen over de finish, met nog eens hele goede prestaties ook! Dan is het voor mij geslaagd, en was het het vroege opstaan waard.

Op zaterdag avond was de verjaardag van de enige echte Teske, die je misschien nog wel kent van dit artikel. Tes was afgelopen dinsdag 19 geworden en dat gingen we nu eens even goed vieren. Ze wilde heel erg graag een paar Puma’s, maar die waren duur + moeilijk verkrijgbaar. Maar dankzij mijn geweldige date (ik weet dat je dit leest) is het toch gelukt! En ik heb serieus nog nooit iemand zo blij gezien met een cadeau, echt smelt nog steeds als ik er aan denk. Het was voor haar echt een totale verassing en zelfs tijdens het uitpakken durfde ze er niet op te hopen. Toen ze de schoenen eenmaal echt in handen had, slaakte ze een gil van blijheid. Zo lief. Ik denk dat dit het leukste cadeau was wat ik ooit heb gegeven.

Op zondag heb ik weer eens de hele dag op de atletiekbaan doorgebracht. Ik had weer een workshop van de trainers-opleiding die ik volg. Op die dagen krijg je zoveel informatie, bijna absurd gewoon. Het één wat interessanter dan het ander, maar allemaal wel heel goed om te leren. Die avond heb ik de leukste avond ooit gehad, ik heb namelijk 25 grafieken gemaakt in excel. Werkelijk, ik kan geen leukere zondagavond bedenken. Just kidding.

Nou, dit was dan weer eens een weekend verslag. Leuk om te lezen? Ik hoop het in ieder geval! Ik ben helaas nog steeds extreem druk, dus ik kan niet beloven dat ik deze week heel actief zal zijn hier. Maar ik zal zeker mijn best doen. 🙂

Mocht je dit op maandagavond lezen: welterusten!
Mocht je dit op dinsdag lezen: veel succes vandaag!
Mocht je dit 2 jaar later lezen: laat een reactie achter en ook jij heel veel succes gewenst vandaag!

Liefs,
Kyra

Advertenties

4 gedachtes over “Blije Teske en een perfecte zondagavond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s