Zwemmen in skinnies en op vakantie naar Valencia.

IMG_0006

Ik wilde aan jullie vertellen dat ik ontzettend veel zin heb in zomer. Echt, intens veel zin. Het maken van vakantieplannen, de zon die steeds schijnt, en het idee dat het over drie maanden al mei is, maken die zin alleen maar erger. En daarom ging ik zoeken naar een oude zomer foto (deze is uit 2012), om nog meer in de zomersfeer te komen. En wat ik toen tegen kwam… Jeetjemina, ik weet niet of het mag, maar zo ja, dan wil ik graag over mezelf zeggen dat ik goed opgedroogd ben (als dat de juiste uitspraak is).

Op zich ben ik qua uiterlijk niet heel erg veranderd, wel volwassener geworden, maar ik denk dat het daarbij ophoudt. Alleen qua kleding, jeetje. Ik vind dat ik daar wel vooruitgang op heb geboekt. Ik wil zeker niet zeggen dat alles wat ik droeg verschrikkelijk was, maar sommige combinaties waren gewoon echt niet mooi. Maar weetje? Ik vind dat het hoort. Ik vind het best jammer dat er steeds minder brugguppen zijn die er echt verschrikkelijk uit zien. Het zijn nog steeds geen kleren waar ik nu zelf graag in rond zou lopen, maar ik zie er niet vaak meer één met een groen t-shirt en een paars vestje (ja, dat droeg ik). Ook zijn alle broeken tegenwoordig zo strak bij hun. Mooi hoor, daar niet van, maar toen ik 14 was kon ik zwemmen in strakke skinnies.

Ach ja, misschien is het ook maar beter voor hun en ben ik nu gewoon een jaloerse ex-brugger. En wie weet schrijven zij over 5 jaar een stukje waarin ze hun eigen kledingstijl verafschuwen, alles kan.

Maar nog even back to business: ik ga op vakantie naar Valencia deze zomer! De hele reis is al uitgestippeld, we moeten alleen nog even betalen. Maar dat is een bijzaak (mocht ik willen). Ik ga samen met twee van mijn beste vriendinnetjes: Bo en Ilse, onder jullie misschien ook wel bekend (of bekent???) als: Beude en Welp. We gaan maar liefst 6 nachten en hebben een vet mooi hotel. Ik heb er echt zoveel zin in, waaaah. Please, zomer kom snel.

Voor onze vakantie zijn we op zoek naar alle leuke tips die je ons maar kan geven. Cultuur, eten, uitgaan, we want it all! Dus heb jij zelfs leuke tips of weet je een leuke (reis)blog(st)er die naar Valencia is geweest, laat het me alsjeblieft weten. Ik ben je nu al dankbaar.

Fijne maandag lieve allemaal en geniet van de zonnestralen.

Kus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s