Een mooie 3,5 voor BE.

Foto 26-01-15 15 36 01

Helaas, ik heb bedrijfseconomie niet gehaald 😦 😦 😦 . Het was ook niet heel reëel dat ik het zou gaan halen, maar toch had ik de stille hoop dat. Ik zei hier dat ik bang was dat het misschien een 5,3 zou worden, maar de 5 en de 3 zijn omgedraaid en ik heb een prachtige 3,5 gehaald. Maar ik heb nog liever dat dan echt een 5,3. Uiteindelijk valt een 3,5 ook nog best mee wanneer je bedenkt dat ik er weinig voor heb gedaan, het gemiddelde een 3,63 is, en maar liefst 60% van de studenten het minder goed heeft gedaan dan ik. Maar uiteindelijk gaat het erom wat ik heb gehaald, en dat is niet goed. Dus: als jij nog iemand weet, bijvoorbeeld jijzelf, die vet goed is in bedrijfseconomie en (betaalt) bijles zou willen geven, laat het me weten. Want mijn herkansing wil ik wel halen!

Het bedrijfseconomietentamen wat ik als eerste had, heb ik trouwens wel gehaald! Van de tien die ik er fout mocht hebben had ik er precies tien fout. Een ernstig gevalletje van met de hakken over de sloot. Maar dat maakt niet uit, de helft van de vijf studiepunten is in ieder geval binnen.

En tenslotte heb ik ook nog een mooie 7,6 voor het portfolio van Communicatieve Vaardigheden. Voor dat portfolio heb ik echt kneiter veel moeten doen, dus ben wel tevreden met het cijfer. En ach bedrijfseconomie, het komt wel goed (hoop ik).

PS: Die foto is trouwens gemaakt op het moment dat ik een gat had gevallen in mijn favoriete zwarte broek. Toen ik mijn cijfer voor Bedrijfseconomie 2 zag, trok ik ongeveer hetzelfde hoofd.

5 gedachtes over “Een mooie 3,5 voor BE.

  1. Wow Kyra fucking nice dat ik je na het grc afscheid toch nog kan blijven volgen..

    M’n crush voor je heb ik de jaren op ’t grc kunnen verbergen.. En nu blijf je door mn hoofd spoken.. Ik heb al je blogs in een uurtje gelezen.. Je straalt nog steeds.. Die lach zal menig mannenhart nog steeds laten gillen..

    I love your blog, go on girl ik kijk alweer uit naar de volgende

    X anoniem

    Like

  2. Heb je inmiddels iemand gevonden voor bijles? Ik heb wel een bedrijfskundige bachelor op zak en een 8,5 gehaald voor Bedrijfseconomie, maar woon alleen niet in Utrecht. (kwam je blog toevallig tegen en zie in ‘wie is ‘ik” dat je in Utrecht woont.

    Like

Plaats een reactie