Nieuwjaarswensen

Hoi leuke, lieve lezer,

Wat kwamen jullie massaal op mijn blog af via Instagram, wauw! Mijn statistieken schoten door het plafond, vond WordPress. En ik kan haar/hem geen ongelijk geven. Maar liefst 49 mensen hebben mijn blog bezocht en in totaal zijn er 94 views geweest, veel hé? Ik vond het in ieder geval ontzettend leuk, bedankt ❤ .

Vanavond is het oud en nieuw! Wat zijn jullie plannen? Omdat ik (nog 30 dagen) zeventien ben is binnenkomen bij een feest vrij moeilijk en ik had geen zin om het risico te lopen de hele avond door de stad te moeten lopen, al zou dat ook vast gezellig zijn. Daarom blijf ik vanavond thuis, maar wel samen met mijn lieve, kleine (ze is 13, but i do not care) nichtje, opa, oom, tante, broertje en ouders natuurlijk. Samen met twee vriendinnetjes heb ik afgesproken om volgend jaar gewoon naar een vet feest te gaan.

Ik heb niet echt de behoefte om een hele terugblik te gaan doen in deze blogpost, dus dat doe ik ook lekker niet. Wel wil ik kort iets over 2014 kwijt, 2014 was voor mij een heel mooi jaar waarin ik mijn diploma haalde en begon aan het leven als student. Ik leerde nieuwe mensen kennen, maar ik verloor ook met mensen het vaste contact. Ik ging naar een nieuwe school, maar ik ging ook weg bij mijn oude, vertrouwde schooltje. 2014 was voor mij echt een jaar van oud & nieuw. Het was mooi, maar het kan nog mooier, dat weet ik zeker.

Ik wens jullie in 2015 al het mooie, goede, gezonde, leuke en gelukkige toe wat er te vinden is. En dat wens ik mezelf ook toe. Ik ben benieuwd wat 2015 brengen gaat, kijk je ook volgend jaar weer met me mee?

Veel liefs en gelukkige nieuwjaarskusjes.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s