Coupenaden

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hoi lieve lezer!

Jeetje, wat is het alweer lang geleden dat ik iets geschreven heb. Sorry! Het is eigenlijk zo tegenstrijdig, want ik geniet van het getik op m’n toetsenbord en nog meer geniet ik van de complimentjes die ik krijg over m’n blog. Maar toch blijf ik het soms moeilijk vinden om de motivatie te vinden om een stukje te schrijven.

Maar nu heb ik hem gevonden! Ik wil namelijk zo mijn blog gaan delen via Instagram, en dan is het wel zo leuk als er een recent stukje opstaat. Ik vind het, moet ik eerlijk zeggen, dood eng om hem te gaan delen. De mensen die dit nu lezen die ken ik niet allemaal, en dat is raar, maar ook erg veilig. De mensen die mij op Instagram volgen, die ken ik wel (voor het grootste deel), en daarom vind ik hun oordeel best wel een beetje spannend.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Hoe was jullie kerst trouwens? Ik hoop dat jullie net zo lekker hebben gegeten als ik, want dan was je kerst in ieder geval geslaagd. Beide dagen heb ik echt mijn buikje vol gegeten en genoten van alle gezelligheid. Behalve de gezelligheid en het eten vind ik bij kerst de kleding ook altijd heel leuk. Ik ben iemand die er wel van houdt om zich netjes te kleden en daar een beetje aandacht aan te besteden. Op Eerste Kerstdag droeg ik een zwarte broek en witte blouse (waar ik na twintig minuten strijken weer kreukels in had) in combinatie met rode lippen en een gouden ketting. Op Tweede Kerstdag ging ik voor een jurkje, speciaal voor die dag gemaakt door mijn lieftallige vriendin Ilse. Het was een rood jurkje, en dit is het eerste kledingstuk ooit waar Ilse coupenaden in heeft gemaakt, dus mocht ze later een bekende ontwerpster worden: ik heb de primeur. Bij dat jurkje droeg ik nude kleurige hakken en een zwart vestje tegen de kou (die ik uitdeed voor de foto).

Als je mijn blog nu leest doordat je hem tegenkwam op Instagram, laat dan alsjeblieft een reactie achter met wat je er van vindt. Dat zou ik super leuk vinden!

Nu ga ik lekker pasta maken, hopelijk spreek ik je snel weer!

Veel liefs, Kyra

Advertenties

6 gedachtes over “Coupenaden

  1. Nou k had op je link geklikt op instagram en je zij dat je graag dan een reactie wilde, nou hier is i 😄😄 nee ik vind dat je hele goede omschrijvingen kan maken! Heel goede verhalen! Ga zo door zou ik zeggen👍

    Liked by 1 persoon

  2. Ik vind dat je echt heel leuk schrijft met veel details en je eigen mening! Net zoals Jetske zou ik zeggen “ga zo door” je bent een echte coolerd;)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s