Time flies.

Atletiekbaan

Hallo, hallo!

Ik wil even m’n hart bij jullie luchten. Ik moet vanavond weer training geven, zoals altijd, maar per 1 november schuiven alle groepen door waardoor wij nu negentien nieuwe kinderen erbij hebben op maandag. Negentien gezellige maar ook hele drukke kinderen, en nee, het blijft niet bij die negentien kinderen. Het is namelijk zo dat wij, mijn trainercollega en ik, de D1 én de D2 training geven. Dit betekend dus dat de D1 van vorig jaar nu D2 is en nog steeds bij ons blijft. Dat is natuurlijk hartstikke gezellig, want eerlijk is eerlijk, die kindjes zijn schatjes, maar dat betekend ook dat we straks een groep van rond de 28 kinderen training moeten geven. En dat vind ik best een beetje eng.

Ondertussen geef ik nu anderhalf jaar training en ik heb al heel wat ervaring opgedaan, ik heb honderd en één val partijen mee gemaakt, alle onderdelen gedaan, wedstrijden gecoacht, spelletjes gedaan, maar ik heb nog nooit met z’n tweeën voor zo’n grote groep gestaan. Tot verkort draaide we deze groep met z’n drieën, vandaar dat het nog nooit is voorgekomen. Alleen zit het derde persoon op dit moment in Abu Dhabi dus is het een beetje moeilijk om weer met z’n drieën voor de groep te staan.

Ik ga het wel beleven hoe het straks gaat, we hebben de training in ieder geval al ontzettend goed voorbereid zodat we daar niet de mist in kunnen gaan, en meer kunnen we er ook niet aan veranderen. We blijven gewoon positief, misschien wordt het wel een hartstikke groot succes!

Dat de groepen nu wisselen is trouwens niet alleen maar kommer en kwel, nee, het betekend namelijk ook dat ik maar liefst ACHT jaar op atletiek zit. Acht jaar vol met spelletjes, hordelopen, speerwerpen, vriendinnetjes, sit-ups, vervelende trainers, leuke trainers en competitie wedstrijden. Ik weet nog zo goed dat ik de eerste keer meedeed.. En nu, acht jaar later, sta ik zelf voor een groep en leer ik de kinderen de fijne kneepjes van het speerwerpen, speel ik spelletjes met ze, zie ik vriendschappen ontstaan en ben ik zelf zo’n vervelende of leuke trainer.

Time flies when you’re having fun. ❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s