MERRY X-MAS

Processed with VSCOcam with t1 preset

Het is nog niet eens november maar hij hangt hoor, de slinger met kerstlampjes. En ik ben er weer helemaal verliefd op. Nu de dagen steeds korter worden komen de kerstkriebels bij mij al op spelen, ik wil truien met kerstmannen, sneeuw op de ramen en kerstgala’s (die er dit jaar waarschijnlijk niet komen). Maar aangezien het nog oktober is heb ik het nu maar even gehouden bij kerstlampjes, die in mijn ogen ook het hele jaar door gewoon kunnen. Wat vinden jullie trouwens van mijn ‘tumblr-waardige’ foto? Ik ben er trots op, al zeg ik het zelf.

M’n weekend was echt niet weekend waardig, ik heb zaterdag en zondag gewoon de hele dag geleerd. Eigenlijk moet ik zo nog twee hoofdstukken marketing leren maar ik ben echt uit-ge-put. Dus ik denk dat ik voor één hoofdstuk ga, en dan mag ik best trots op mezelf zijn. Wat ook best jammer is, is dat deze hele week in het teken staat van twee tentamens en dat ik na donderdag gewoon weer aan de leer mag voor het tentamen van volgende week. En dan zeggen ze dood leuk dat we vrij zijn tot 10 november behalve op de dagen dat we tentamen hebben, ja vrij me neus.

De ‘Heel Holland Bakt’ finale is over een half uurtje, dus laat ik mezelf maar snel aan het leren zetten zodat ik die kan kijken. Hoe was jullie weekend verder?

Liefs ❤

Advertenties

2 gedachtes over “MERRY X-MAS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s